Barion Pixel
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Ft

Sensitive illat és allergén mentes citromsavas vízkőoldó

Gross Price

1390 Ft5850 Ft

Net Price: 1094.49 HUF + 27% VAT
Unit price: 2780 Ft / liter

1390 Ft5850 Ft

- +
Product description

Special product line for allergy sufferers. Green Brand Award Winning Brand.

Features:
- Removes scale
-Environmentally conscious, skin friendly
-Of course very effective
Naturcleaning Sensitive citric acid descaling spray removes limescale and deposits with the natural power of citric acid, thus contributing to hygienic cleanliness. Effectively removes scale and soap deposits in water blocks. Ideal cleaner for kitchens, bathrooms and toilets. Effectively dissolves limescale on stainless steel faucets, chrome-plated surfaces and stone coverings. You can also use it to clean water blocks and drains.
-Smell and allergen free
-phosphate-free, chlorine-free, paraben-free, cruelty-free, vegan
-Biodegradable
-Hungarian product
-Refillable bottle

Description:
A Naturcleaning Sensitive citromsavas vízkőoldó spray a citromsav természetes erejével távolítja el a vízkövet és a lerakódásokat, így hozzájárul a higiénikus tisztasághoz. Hatékonyan eltávolítja a vizesblokkokban keletkező vízkövet, szappanlerakódásokat. Konyhák, fürdőszobák, WC-k ideális tisztítószere. Hatékonyan oldja a vízkövet rozsdamentes csaptelepekről, krómozott felületekről, kőburkolatokról. Használhatja vizes blokkok és lefolyók tisztására is.
Due to its natural based composition, it does not pollute the environment. It does not pollute our living waters as it is completely biodegradable.
Application: Spray directly on the surface or pour on the surface to be cleaned and leave to stand for 1-5 minutes, then rinse thoroughly with clean water. Repeat if necessary.
Before use, perform a test cleaning in a less visible place.

MoreClose
Ingredients

Ingredients citromsav 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb, 5%-nál kevesebb anionos felületaktív anyag, tartósítószer (Phenoxyethanol).

Dosage

Permetezze közvetlenül a felületre és várjon pár percig majd vízzel öblítse le. Hatékonyan távolítja el a vízkövet és a szappanmaradékot. Alkalmazható a fürdőkád és zuhanyzó környékére, a mosdókagyló, csempék, csapok tisztítására. Ragyogóan tisztává varázsolja a felületet.

Safety Warning

Biztonsági figyelmeztetések: FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni!

Védi a környezetet
Straubinger Antal
2023.01.12
Mindenkinek ajánlani tudom , kiváló minőség védi a környezetet, továbbá egyedülálló, hogy a flakon hasznosul nem darálékként.
Nemes Andi
Szuper termékek
2023.03.09
Csak ajànlani tudom mindenkinek! Szuper termékek, környezetbaràt, bőrbaràt. Emellett ők pedig nagyon kedvesek, rendesek. A legutòbbi rendelésem kicsit összekavarodott, és a futàrcég is összenyomta az egyik mosòszer flakont. Villàmgyorsan és zökkenőmentesen pòtoltàk a hiànyt.
Minőség
Pintér Adrienn
2021.06.04

Szeretem ezeket a termékeket. Játékosságot, tisztaságot ajándékoznak a hétköznapjaimnak. A lágy illatok egy belső utazásba repítenek.

Minőség, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték
Magyar Heléna
2021.06.02

Èn csak ajànlani tudom mindenkinek. Jo minősègű ,környezet- ès bőrbaràt termèkek. A cègről is csak pozitiv vèlemènyem van. Nagyon gyors, korrekt módon ès egy kedves gesztussal jàrtak el a legutobbi rendelésemnél amikor téves termèket küldtek ki. Amit ezúton is szeretnèk megköszönni! 😊😊

Csodás illatú termékek
Sümegi Dóra
2021.06.01

Nagyon nagyon elégedett vagyok! Csodás illatú termékek, gyors házhozszállítás. 😊

Nagyon meg vagyok elégedve
Poliak Katalin
2021.05.14

Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel! A gyors kiszállitást és a gyors választ ha kérdésem van. Imádom! És köszönöm!

chevron-left
chevron-right
crossmenuchevron-down