Barion Pixel
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Ft

Illatallergia

2023.07.26
Te tudod, hogy milyen tüneteket okozhat az illatallergia?
Az illatok a mindennapi életünk velejárói. Egy kozmetikumban, tisztítószerben több száz féle illatanyag is előfordulhat és az illatanyag variációk száma több ezer is lehet. Szinte lehetetlen előre megmondani, hogy ki mire lesz érzékeny, kinél melyik okoz majd bőrelváltozást vagy még attól is súlyosabb tüneteket. A tünetek akár perceken belül is jelentkezhetnek. Természetesen az is előfordulhat, hogy csak pár nap múlva.
Tünet lehet bőrpír, viszkető érzés, bőrszárazság, duzzadt piros foltok, bőrkirepedezés, szédülés, súlyosabb esetekben akár ödéma, ekcéma vagy fulladási roham is kísérheti.
Nagyon fontos, hogy ha az említett tüneteket észleljük, váltsunk tisztítószert, próbáljuk kerülni a parfümöket, illatos kozmetikumokat és mossuk át a ruháinkat, ágyneműket illat-és allergénmentes mosószerrel és öblítővel.
A NATURCLEANING Sensitive illat –és allergénmentes termékek használatával nem csak megelőzhetjük, de akár megszüntethetjük a tisztítószerek okozta allergiás tüneteket.
A NATURCLEANING Sensitive illat-és allergénmentes termékek nem tartalmaznak allergizáló alapanyagokat. Parabénmentes, pálmaolaj mentes növényi eredetű alapanyagok felhasználásával készülnek és természetesen állatkísérlet mentes termékek.
crossmenuchevron-down