Barion Pixel
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Ft

A kezdet…

Eredeti szakmai végzettségem vegyész és pedagógus. Szakmai ártalomként minden vásárlásnál hosszú időt töltöttem el azzal, hogy olyan termékeket sikerüljön a kosárba raknom, ami alapelveimnek megfelelő.  2010-ben döntöttem úgy, hogy saját elveimnek megfelelően, az állatokat és a környezetünket védve, szeretnék egy tisztítószereket gyártó céget alapítani. Pár hónapon belül neki is vágtam egy hitelkártyával és hatalmas nagy belső hittel.

Célunk, hogy környezetbarát termékeinkkel hozzájáruljunk a tiszta, egészséges otthon és munkakörnyezet kialakításához, miközben a lehető legkevesebb teret vonjuk el az élővilágtól és folyamatosan csökkentjük ökológiai lábnyomunkat.

Környezet és állatvédő szellemiségű ember vagyok, ezért nálunk miden ez tükrözi.

Az esküvőmről is haza rohantam, hogy a csatornából kimentett pár napos kiscicákat, menyasszonyi abroncsos ruhába megetessem a padláson.

Ezt az állatszeretetet lányaim is örökölték. Altatásból és nehéz sorsból menekített kisállatok (nem csak) ideiglenes befogadói vagyunk.

Szívügyünk, hogy minél több emberhez eljussanak az állatkísérlet mentes, környezet és bőrbarát termékeink, ezzel is zöld utat ajánlva egy szerethetőbb jövő felé.

Hogy miért csináljuk?

Azért, hogy minél kevesebb környezetre káros, állatokon tesztelt termék legyen a polcokon és az otthonokban. Szeretnénk, hogy az utódaink is élvezzék a gyönyörű fákat, erdőket, partokat és családtagként szeressék, gondoskodjanak kedvenceikről.

Inspiráló a tudat, hogy környezetünket már több ezer m3 műanyag hulladéktól mentettük meg azzal az egyedülálló kampányunkkal, hogy a Cudy használt flakonokat visszavásároljuk, majd újratöltjük.

Cégünk 8 éve magáénak tudhatja az ISO9001, ISO14001 és a GMP jó gyártású gyakorlat minősítéseket.

Hogy mit jelent ez? Itt megtekintheted.

Tanusítványaink

crossmenuchevron-down