Barion Pixel
25.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Ft

Minőség- és Környezeti politika

Cudy Future Kft.  tisztítószerek és kozmetikumok gyártása, fejlesztése és forgalmazása

tevékenységének fókuszában a vevők igényeinek mind magasabb szintű kielégítése áll, aminek alapja a prémium kategóriás hypoallergen termékek gyártása.

Cudy Future Kft. dolgozói elkötelezettek  a tisztítószerek fejlesztés és gyártás folyamatában, a természet és környezetvédelemnek, így a cég céljait szem előtt tartva a minőségi és környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően végzik munkájukat.

Célunk, hogy tevékenységeink során a fenntartható környezetvédelmet helyezzük előtérbe munkánk közben és termékeinkkel  ne károsítsuk a környezetünket és vevőinek számára is környezettudatos, gyógynövényalapú, hypoallergen megoldásokat fejlesszünk és gyártsunk.

Számunkra fontos a megrendelőink jövőbeni és látens igényeinek feltérképezése, hogy termékeinkkel  a jövőre nézve az ezen igények által kijelölt irányokban fejlesszük mint például:

  • Az allergén mentes termékek széleskörű palettája, .
  • Vevőink magas színvonalú, akár egyénre szabott  kiszolgálása mind a gyártást illetően, mind pedig a felhasználás területen a környezeti tényezők figyelembevételével.
  • Cudy Future Kft.által kiszállított termékek flakonjairól tartalmuk kiürítése után sem feledkezünk meg, hanem azokat visszavásároljuk vevőinktől és amennyiben lehetséges 100 % -os újra felhasználásukat valósítjuk meg,
  • A vevői elégedettség folyamatos figyelemmel kísérése, és az elégedettség növelési lehetőségeinek keresése.
  • Eszmeileg és termékeinken figyelmet felkeltő megjelenítéssel is támogatunk minden olyan törekvést , amely a hulladékként kezelt göngyölegek  mindennapi használatra alkalmas eszközként való előállításával képes azokat újra hasznosítani.

Szállítóinkkal jó partneri kapcsolatra törekszünk, igyekszünk szállítói kapcsolatinkat erősíteni, illetve beszállítóink közül kiemelten keressük azokat, akik azonosulnak Társaságunk által megfogalmazott célokkal.

Célunk megvalósítása érdekében kialakítottuk, bevezettük és működtetjük az MSZ EN ISO 9001: 2015 minőségirányítási  és MSZ EN ISO 14001:2015 környezetközpontú irányítási rendszert, folyamatosan fejlesztve azt.

A Vevőink elvárásait, érdekeit, rövid és hosszú távú igényeit mindenkor elsődlegesnek tartjuk, megbízható, pontos, gyors ,korrekt és környezettudatos termékeinkkel  kívánunk hozzájárulni üzleti és gazdasági eredményeikhez.

Cudy Future Kft. folyamatosan figyelemmel kíséri a környezetvédelmi elvárásoknak való megfelelést és törekszik a tevékenységgel kapcsolatos jogszabályi és környezetvédelmi követelmények  azonosítására és az azokban meghatározottaknak való megfelelőségre.

Fontos feladatunknak tekintjük a szükséges erőforrások biztosítását  humán, tárgyi és pénzügyi vonatkozásban. Ennek érdekében tervszerű képzéseket, oktatásokat szervezünk dolgozóink számára, kialakítjuk és fenntartjuk a környezettudatos minőségi munkavégzést. Erőforrásainkat, infrastrukturális hátterünket folyamatosan fejlesztjük.

Cudy Future Kft. minőség- és környezetirányítási rendszerének folyamatos működtetésével, a rendszeres ellenőrző, hibamegelőző és helyesbítő tevékenységgel törekszik a vevők elvárásainak egyre jobban megfelelni és a minőség – és környezetirányítási rendszert folyamatosan tökéletesíteni.

Elvárjuk, hogy minden alkalmazott személyes tudásával és felelősségével járuljon hozzá a Cudy Future Kft.  sikeréhez.

Nyíregyháza. 2017. november 27.

crossmenuchevron-down