Barion Pixel
10.000 Ft feletti rendelés esetén a szállítás INGYENES!
Ft

Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél 1L

Bruttó ár:

2490 Ft

Nettó ár: 1960.63 Ft + 27% ÁFA
Egységár: 2490 Ft / liter

2490 Ft

- +
Termékleírás

Naturcleaning Vadgesztenye Mosógél

Színes, és fehér ruhákhoz fejlesztett vadgesztenyés mosógél. Az eszcin – a vadgesztenyében lévő hatóanyag – a ruhák színének megóvásában segít. A mosógél nem színezi a fehéreket.

A vadgesztenye tanninokat és szaponinokat tartalmaz (csakúgy, mint a mosódió) ám ezt nem kell több ezer kilométerről importálni. A növényben található szaponinok természetes tisztítószerek, amelyek hatékonyan eltávolítják a szennyeződéseket és a foltokat. A vadgesztenye kivonat teljesen környezetbarát alternatíva a mosószerek világában.

A vadgesztenye a szappanfafélék családjának egyik legismertebb, Észak-Amerikában és Európában is őshonos nemzetsége, melyek közül a közönséges vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) díszfaként nálunk is általánosan ültetett növényfaj.

 

Teljes leírásBezárás
Összetevők

Összetevők: vadgesztenye kivonat, anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, kozmetikai tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol).

Adagolás

A Ruhák szennyezettségétől függően:

Adagolás: 25 - 30 ml,

30-35 ml

Biztonsági figyelmeztetés

FIGYELEM! Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Tárolás +5 oC feletti hőmérsékleten.

Védi a környezetet
Straubinger Antal
2023.01.12
Mindenkinek ajánlani tudom , kiváló minőség védi a környezetet, továbbá egyedülálló, hogy a flakon hasznosul nem darálékként.
Nemes Andi
Szuper termékek
2023.03.09
Csak ajànlani tudom mindenkinek! Szuper termékek, környezetbaràt, bőrbaràt. Emellett ők pedig nagyon kedvesek, rendesek. A legutòbbi rendelésem kicsit összekavarodott, és a futàrcég is összenyomta az egyik mosòszer flakont. Villàmgyorsan és zökkenőmentesen pòtoltàk a hiànyt.
Minőség
Pintér Adrienn
2021.06.04

Szeretem ezeket a termékeket. Játékosságot, tisztaságot ajándékoznak a hétköznapjaimnak. A lágy illatok egy belső utazásba repítenek.

Minőség, Szakszerűség, Válaszadási hajlandóság, Érték
Magyar Heléna
2021.06.02

Èn csak ajànlani tudom mindenkinek. Jo minősègű ,környezet- ès bőrbaràt termèkek. A cègről is csak pozitiv vèlemènyem van. Nagyon gyors, korrekt módon ès egy kedves gesztussal jàrtak el a legutobbi rendelésemnél amikor téves termèket küldtek ki. Amit ezúton is szeretnèk megköszönni! 😊😊

Csodás illatú termékek
Sümegi Dóra
2021.06.01

Nagyon nagyon elégedett vagyok! Csodás illatú termékek, gyors házhozszállítás. 😊

Nagyon meg vagyok elégedve
Poliak Katalin
2021.05.14

Nagyon meg vagyok elégedve a termékekkel! A gyors kiszállitást és a gyors választ ha kérdésem van. Imádom! És köszönöm!

chevron-left
chevron-right
crossmenuchevron-down